Sapiens CosmoCaixa

Ja es pot visitar l’exposició Sapiens. Comprendre per crear al CosmoCaixa Barcelona. Aquesta exposició té per objectiu endinsar-se en el concepte del procés creatiu a través d’un fil argumental com és la gastronomia i, més concretament, el pa amb tomàquet.

Ferran Adria CosmoCaixa

Sapiens, la metodologia que Ferran Adrià i el seu equip han creat és l’eina que ha permès aquesta exposició. Una metodologia que té per objectiu establir un procés creatiu que vagi molt més enllà del món de la gastronomia i que serveixi per crear en qualsevol camp. Aquesta metodologia centra els esforços en l’adquisició de coneixement, imprescindible per fer arrencar qualsevol procés creatiu. Ordenar aquest coneixement, contextualitzar-lo en un entorn i classificar-lo per poder-lo fer servir correctament ens servirà per imaginar noves propostes i aconseguir un resultat òptim.

Cosmocaixa Sapiens

En aquesta exposició el visitant podrà anar descobrint cada una d’aquestes fases i participar de manera experiencial en cada una d’elles. És aquesta capacitat d’interactuar amb la mateixa exposició la que permet a Ferran Adrià afirmar que és una exposició work in progress, que comença d’una manera però que acaba d’una altra gràcies a l’aportació de cadascun dels seus visitants.

CosmoCaixa Exposicion Ferran Adria

És una exposició en evolució constant, de la mateixa manera que el mateix elBulliFoundation, que evoluciona dia a dia com un ésser viu, connectant de manera constant àmbits i especialitzacions que mai abans no s’havien connectat. Aquest és un dels valors diferencials de la metodologia Sapiens, el poder entrellaçar mons que semblen inconnexos.

Aquesta exposició estarà oberta al públic fins al 31 de maig de 2017 i en pots trobar tota la informació necessària en aquest enllaç.

Exposicion Sapiens