El 2016, elBullifoundation i CaixaBank vam editar Mise en place, una guia per ajudar-te a gestionar el teu restaurant, que recollia tot el nostre coneixement, experiència i consells necessaris per contribuir a plasmar el teu somni en un projecte viable, rendible i durador.

Ara, continuem reforçant el nostre compromís mutu de donar suport i fomentar l’emprenedoria i la innovació en el sector de la restauració, amb una nova guia, aquesta vegada destinada a proporcionar-te les claus per dirigir la sala del teu restaurant de manera impecable.

Pot ser que ja coneguis la importància de tenir un bon cap de sala o pot ser que ni t’ho hagis plantejat. Sigui com sigui, a les pàgines següents no tan sols descobriràs fins a quin punt és fonamental la figura d’un bon cap de sala per garantir l’èxit del teu restaurant, sinó que aquí t’ensenyarem com ser el millor.

El millor en tot el que comporta la gestió de begudes, des de la compra i la venda fins a l’emmagatzematge i la conservació. El millor en la recepció dels clients i el millor en la direcció de l’equip de cambrers.

Perquè si d’alguna cosa pots estar segur és que ni el xef més prestigiós del món no pot portar el teu restaurant al cim si no disposes d’un cap de sala a l’altura.

Descarrega el llibre Food and Beverage complet (118 Mb)