«CREAR ÉS NO COPIAR»

Fa 35 anys, Ferran Adrià va sentir aquesta frase pronunciada pel gran xef francès Jacques Maximin i la va fer seva. Des d’aleshores, no ha deixat d’innovar i ha transformat completament un sector que feia 400 anys que estava dominat per la cuina francesa, de manera que ha transcendit la gastronomia per, entre moltes altres coses, assessorar múltiples companyies de primer ordre mundial, impartir classes a Harvard, sortir a la portada del New York Times Magazine, aconseguir un dels premis de disseny més importants del món, els Lucky Strike Awards, o ser considerat per la revista Time com una de les cent persones més influents del planeta.

Per tot això, Ferran Adrià s’ha convertit en una de les poques persones al món que associem de manera directa i indiscutible amb el concepte d’innovació.

Com Ferran Adrià I elBulliFoundation, des de CaixaBank apostem
fermament per la necessitat de mantenir una actitud innovadora per afrontar el present i mirar cap al futur sabent qui som i cap a on volem anar. Aquesta és la raó de ser del llibre “77 Actitud Innovadora“.

No ens trobem davant d’un manual per innovar ni tampoc un llibre sobre teoria de la innovació. Es tracta d’una síntesi de qüestions prèvies a la innovació que qualsevol persona amb ganes d’innovar s’hauria de plantejar. El propòsit és, per tant, suscitar la reflexió del lector.

 

Aquest projecte s’adreça a aquells empresaris que lluiten dia a dia per tirar endavant

Al contrari del que es podria pensar, innovar no sempre té glamur. És una activitat pròpia de l’ésser humà que sorgeix de la necessitat de crear coses noves per adaptar-se a un entorn en evolució contínua que permet crear noves necessitats o buscar noves maneres de satisfer necessitats existents. Aquest llibre parla del germen de la innovació. I, ara, t’ho servim en safata perquè te’l puguis descarregar i degustar quan vulguis.

libro actitud innovadora

Descarrega el llibre

Emporta’t amb tu la innovació! Descarrega en format PDF el llibre 77 Actitud Innovadora fent clic al botó que trobaràs a continuació.

Mapa interconnectat
de la creació i innovació

Amb elBulli1846 s’aprèn que la innovació no és tan sols inspiració; és mètode, requereix dedicació i temps, i necessita entendre el perquè de les coses per evolucionar. A aquest estudi i coneixement, cal sumar-hi talent per arribar a crear coses noves, un llenguatge propi.