L’Oficina A de CaixaBank a l’avinguda Diagonal de Barcelona ha tingut aquesta tarda uns convidats d’excepció. Ferran Adrià, acompanyat dels personatges de Disney, ha compartit amb pares i fills una tarda parlant sobre gastronomia i hàbits saludables.

Libro cocina niños

Explicar en profunditat què suposa el llibre T’ho explico a la cuina podria ser molt fàcil, però per a Ferran és molt més que un simple llibre. Es tracta d’una eina de vincle entre pares i fills que té, entre molts dels seus objectius, aconseguir que dues generacions trobin, al voltant d’uns focs, un moment d’intimitat i confidències que difícilment el dia a dia ens sol permetre. Aconseguir aquest moment en què pares i fills troben un motiu pel qual passar una estona junts posant en pràctica una de les receptes que aquest meravellós llibre implica és per a Ferran l’èxit d’aquest projecte.

Llibre Disney cuina

Sota l’atenta mirada dels personatges de Disney, es va explicar com el llibre té com a eix fomentar els hàbits d’alimentació saludables des d’una edat molt primerenca. Aconseguir que els nens s’interessin per l’alimentació i entenguin tot el procés que hi ha al voltant d’una elaboració és crucial perquè valorin el fet de menjar com un moment decisiu per a la seva salut.

Llibre Ferran Adrià Disney

Aprendre tot el que envolta una elaboració (ingredients, valors nutricionals, etc.) permetrà a aquests nens d’avui dia tenir els coneixements per desenvolupar una dieta equilibrada.

Disney cuina llibre

Al final de la xerrada, els pares van poder fer una sèrie de preguntes i, posteriorment, Ferran Adrià es va disposar a signar i dedicar llibres per a grans i petits.

Signatura llibre Ferran Adrià