Conferencia Mise en Place

Mise en place està de gira i té per objectiu apropar el projecte que CaixaBank i elBulliFoundation han ideat conjuntament per al sector de la restauració. El resultat final, un llibre inspiracional i un complet manual perquè l’emprenedor en restauració pugui tenir una guia sobre quins aspectes són fonamentals per muntar el seu negoci, s’està explicant al llarg de tota la geografia.

Ferran Adria Mise en place

Un equip de CaixaBank acompanya Ferran Adrià, que explica la seva experiència relacionada amb moltes iniciatives al món de la restauració. En aquestes xerrades, Ferran aporta la seva visió del que ha estat i ha de ser el món de la restauració. Separar la creativitat i la producció va ser un dels èxits d’elBulli, on es dedicaven grans esforços a innovar i provar de ser disruptiu en tots i cadascun dels processos que el negoci requeria.

Poder ajudar els emprenedors, mantenir un manual de restauració viu i fer-lo evolucionar de manera constant amb les aportacions dels lectors és un dels reptes del projecte. El manual, que CaixaBank té disponible per a tots els clients a través de CaixaBank Negocis, és una eina en evolució constant i la seva essència s’està divulgant a diferents ciutats.

Mise en place conferència

El projecte de Mise en place ja s’ha presentat amb èxit al CaixaForum Saragossa, CaixaForum Madrid, CaixaForum Palma, CosmoCaixa Barcelona, al Club Diario de Ibiza, a l’Hotel Westing València i a l’Auditori de Girona, aquesta última ciutat amb una destacable presència de 650 assistents interessats a conèixer una mica més el projecte.