Agrobank Valencia Ferran Adria

València ha estat un altre dels escenaris on Ferran Adrià juntament amb l’equip d’AgroBank han pogut submergir-se en el món de la innovació al sector agrari i la producció d’aliments i begudes.

Ferran Adria Agrobank

Una vegada més, en una reunió de treball, diversos responsables de diferents marques d’alimentació van poder explicar les bondats d’alguns dels seus productes. Entre la llista d’assistents trobem:

Agrobank València

  • Sra. María Primo Mendoza i Sra. M.ª Carmen Ares España de Primo Mendoza, SL
  • Sr. Cirilo Arnandis i Sr. Rafael Perucho de la DO del Kaki Ribera del Xúquer
  • Sr. Guillermo Edo de la Cooperativa Agrícola de Benicarló
  • Sr. Daniel Expósito García de la Bodega Dominio de la Vega, SL
  • Sr. Juan Vilaplana de la Cooperativa Agrícola Callosa d’en Sarrià
  • Sr. Jorge Cañamas Mauri i Sr. Manuel Llavori de Cañamas Hermanos, SA

En cada cas reinventar el procés o part del procés de producció ha permès obtenir uns resultats diferents i, amb això, aconseguir posar al mercat un nou producte. Segons Ferran Adrià, la majoria de les vegades les mateixes marques tenen el focus massa centrat en el mateix procés de producció, que és ideal perquè gràcies a això aconsegueixen solucions innovadores, però obliden part del que envolta l’esmentat producte, que moltes vegades és el que farà que el producte es mantingui o no al mercat.

Agrobank València

Ferran Adrià sempre posa èmfasi en la necessitat de trobar una raó de ser per a cada producte que en permeti justificar la presència al mercat respecte a la competència. Aconseguir tenir clar el discurs del mateix producte permetrà trobar el seu posicionament al mercat. I per a aquesta tasca fa falta molta creativitat i cal mirar el producte des d’una altra perspectiva.

Miquel Martí cuiner

Durant la trobada, el cuiner Miguel Martí va preparar una sèrie de plats elaborats amb els productes dels assistents al taller que van poder degustar juntament amb el Sr. Bibiano Martínez Perales, director territorial de la Comunitat Valenciana, la Sra. Beatriz Alventosa i el Sr. Felipe Pulido, directors comercials, i la Sra. M.ª Dolores Petit, directora de Retail de l’equip de CaixaBank, i el Sr. Alberto Olivares, gerent de negoci de l’equip d’AgroBank.