Agrobank CaixaBank elBulliFoundation

Ferran Adrià i un equip de professionals del sector de l’alimentació van poder compartir les seves experiències i visions sobre la innovació aplicada a la gestió d’un negoci relacionat amb el món de l’alimentació.

Clients d’AgroBank, des de productors fins al canal de distribució, van tenir presència en una jornada-taller que CaixaBankLAB va organitzar juntament amb elBulliFoundation. La jornada va començar amb una visita guiada amb Ferran Adrià al llarg de tot el recinte d’elBulliLab, lloc on s’aterra i s’aplica a projectes la creativitat i innovació d’elBulliFoundation.

Posteriorment, es va iniciar el taller d’innovació on Ferran Adrià va analitzar i va debatre amb els professionals sobre casos d’èxit en innovació i la capacitat que té la innovació en la generació de valor i competitivitat. Els assistents Sra. Adriana Aschl de D. Guzman Gastronomia, Sr. Eduard Rosell de SAT Glamour, Sr. Jordi Serentill de Laumont així com Alberto Olivares d’Agrobank van explicar els projectes més relevants d’innovació i van compartir les experiències dels mateixos. Ferran Adrià va compartir les seves pròpies vivències sobre el restaurant elBulli i la gestió de negocis com en el cas d’elBarri, el grup de restaurants en què Ferran Adrià participa.

Agrobank CaixaBank elBulliFoundation

Vam poder escoltar Ferran Adrià parlar sobre aspectes de la gestió diària del negoci i la necessitat de controlar i reinventar alguns dels processos amb l’objectiu d’aconseguir una empresa totalment dinàmica i adaptada a cada moment. En paraules d’Adrià, “és igual si factures mil euros o un milió d’euros, el control ha de ser el mateix”.

Agrobank CaixaBank elBulliFoundation

La formació econòmica de Ferran Adrià ha contribuït molt a aconseguir que els seus projectes tinguin una molt sòlida base de control i seguiment per poder així prendre les decisions correctes en els moments adequats. El control i el mètode continuen sent un dels aspectes que cal millorar en una gran part dels projectes d’emprenedoria. En aquest sentit, AgroBank i l’aliança amb Ferran Adrià tenen per objectiu ajudar a millorar en la gestió i l’eficiència els professionals del sector agrari i els seus sectors complementaris. Al llarg del 2016, aniran veient la llum diversos projectes orientats a assolir aquesta meta.