Ferran Adrià ens explica l’essència de CaixaBankLAB. Una col·laboració que va molt més enllà i que preveu la creació d’equips de treball mixtos per enriquir projectes actuals i futurs. La col·laboració de CaixaBank contribuirà al desenvolupament de la Bullipedia, on elBullifoundation està elaborant un estudi científic i històric que dóna suport al sector agrari (segment en què actualment CaixaBank està focalitzat a través d’AgroBank) i a altres sectors de productes específics.

Una nova iniciativa comuna serà el desenvolupament d’un projecte per ajudar els emprenedors que volen començar en el món de la restauració, aplicant la metodologia Sapiens, que dotarà de material guia amb els factors clau i el mapa del procés de creació i gestió d’un restaurant, entre altres recursos útils aplicables a altres processos d’emprenedoria.

L’acord entre CaixaBank i elBullifoundation inclou a més diverses formes de col·laboració com la creació de beques perquè clients joves de CaixaBank es puguin incorporar a l’equip de treball d’elBullifoundation o la posada en marxa de xerrades i conferències de Ferran Adrià dirigides a empleats i clients de CaixaBank.