Jordi Nicolau Ferran Adria

Aquest matí una nombrosa selecció de periodistes ha assistit al llançament oficial del projecte d’emprenedoria en restauració, que ha tingut com a estrella principal el llibre inspiracional Mise en placeEls mitjans de comunicació han pogut conèixer l’interior d’elBulliLab, on es troben entre altres espais el de CaixaBank, on es treballen conjuntament projectes com el que avui es presentava.

Ferran Adrià i periodistes

Ferran Adrià ha explicat als periodistes les dues potes principals del projecte: d’una banda el llibre Mise en place, del qual s’ha imprès un nombre limitat d’unitats per als clients de CaixaBank Negocis i no es vendrà en llibreries de moment, ja que bàsicament és un llibre inspiracional amb la informació principal que un emprenedor necessita per muntar un restaurant. Aquest llibre té en aquest mateix website la seva versió digital que pots consultar des d’aquest enllaç.

Ferran Adrià i periodistes

Jordi Nicolau, director territorial de Barcelona de CaixaBank, ha explicat com es pot accedir a la segona pota del projecte, que consisteix en una completa guia que explica amb un gran detall cada un dels capítols que es pot trobar al llibre Mise en place. Per exemple, cal destacar que capítols com el del paperassa tinguin una extensió de setanta pàgines perquè tot emprenedor que vulgui iniciar la seva activitat no es perdi en un món de tràmits i gestions complexos i desconeguts. Aquesta segona pota del projecte consta, a més, d’una sèrie de plantilles per poder utilitzar-les dia a dia en el negoci. Actualment també en aquest mateix website pots consultar un resum dels capítols d’aquesta guia i descarregar-te cinc plantilles fent clic en aquest enllaç.

Ferran Adrià i periodistes

Al final de l’acte els mitjans de comunicació que han volgut han pogut aprofundir una mica més sobre el projecte amb Ferran Adrià.