Caixanegocis elBulliFoundation

Aquest 2016 serà un any realment important quant a l’evolució de la manera com es gestiona un negoci en el sector de la restauració. En el panorama que el país ens presenta trobem gran quantitat de negocis liderats per persones amb coneixements però amb necessitats d’una major formació en la gestió i l’administració d’un negoci. Aquesta és la causa per la qual molts petits restaurants acaben fracassant.

CaixaBank, conscient d’aquesta problemàtica, fa mesos que treballa en una oferta de serveis i productes que permeti als petits restaurants poder gestionar de manera més àgil el seu negoci i poder tenir accés a solucions que cap entitat bancària no ha ofert abans.

Actualment l’entitat disposa d’una extensa oferta de productes financers relacionats amb la gestió diària (comptes, targetes…) i amb altres aspectes com els cobraments per datàfon, el finançament i la protecció del negoci. Però el producte estrella d’aquest any és el TPV Tablet, una solució integral que es compon d’un software de gestió del punt de venda, el hardware adaptat a les necessitats de cada restaurant i el datàfon integrat per al cobrament amb targeta.

TPV per restaurant
TPV per restaurant

A més, CaixaBank està preparant i està desenvolupant grans millores en l’oferta de serveis al petit restaurant. Per fer-ho, s’estan produint reunions de treball amb elBulliFoundation en les quals es posa en comú l’experiència de cada un per aconseguir adaptar al màxim l’oferta a les necessitats del sector. En aquest sentit, aquest 2016 hi haurà moltes novetats que permetran millorar l’eficiència de la gestió.

Miquel Gramuntell, director de Negocis de Banca de Particulars
Miquel Gramuntell, director de Negocis (Banca de Particulars i Negocis)

En paraules de Miquel Gramuntell, actualment l’oferta de CaixaBank per al sector de la restauració “és global i inclou la gestió del dia a dia, el finançament i la protecció, sempre a través de gestors especialistes. Els clients disposen de productes i serveis adaptats a les seves característiques i necessitats com ara les tarifes i els serveis de valor afegit dels nostres datàfons, nous productes que ajuden a gestionar un negoci de restauració com el TPV Tablet, línies específiques de finançament i assegurances adaptades a la seva activitat. Tenim un gestor especialista en negocis en cadascuna de les nostres oficines, i la millor oferta del mercat. A més, el client pot accedir al seu gestor i operar tant a través de les oficines com dels canals web i mòbil”.

L’acord amb elBulliFoundation permetrà millorar la proposta aquest 2016 i fer un salt encara més qualitatiu.