A continuació et mostrem una sèrie de plantilles que t’ajudaran a gestionar el teu restaurant:

1- Timeline per a la creació d’un restaurant

Es tracta de la plantilla principal on, de manera lineal en el temps, podràs consultar les fites principals que hauràs de controlar per obrir el teu restaurant. Pots veure la plantilla del timeline aquí.

2- Plantilla de full de comandes

L’ordre a l’hora de realitzar les comandes et permetrà ser eficient i t’evitarà despeses innecessàries. Pots consultar la plantilla de full de comandes des d’aquest enllaç.

3- Plantilla de control de vacances

Gestionar de manera correcta els equips i equilibrar-los de forma eficient et permetrà minimitzar els efectes de les vacances de persones clau o importants en el teu equip. A més, tenir un document on poder visualitzar de manera global les vacances realitzades i pendents et permetrà afegir control a la teva gestió. Consulta la plantilla de control de vacances del teu restaurant aquí.

4- Plantilla de seguiment pressupostari

Molts emprenedors comencen el seu projecte amb uns objectius inicials que al llarg de l’any es van perdent perquè el dia a dia fa que el focus es centri en un altre tipus de tasques. Saber allunyar-se d’aquest dia a dia, poder fer un anàlisi del pressupost i veure si estem complint objectius ens permetrà poder reconduir esforços i tornar a centrar l’eix de la nostra activitat. Pots descarregar-te la plantilla de seguiment pressupostari del teu restaurant fent clic en aquest enllaç.

5- Plantilla de escandall

La matèria primera suposa un 30% de la despesa. Per tant caldrà que el teu control sobre aquest aspecte sigui molt rigorós. Controlar tots els aspectes que afecten el cost d’un plat tant directes com indirectes et donarà gran part de l’èxit. Descobreix la plantilla de escandall fent clic aquí.

6- Full de Mise en place

El conjunt de tasques que executa un cuiner destinades a la preparació d’un servei és la clau perquè el servei surti rodat. Descarrega un exemple de full de Mise en place.