El Wine Tour és un cicle de jornades formatives que CaixaBank i elBullifoundation estan fent al llarg de la geografia amb l’objectiu d’apropar el coneixement d’elBullifoundation i les seves investigacions al sector vinícola recollits al Sapiens del Vi a professionals i públic en general.

De la mà de Ferran Centelles —sommelier d’elBulli— s’organitzen jornades a les denominacions d’origen d’Espanya per analitzar i potenciar la indústria vitivinícola del nostre país, amb un focus especial en els detalls estratègics.

Es tracta d’una anàlisi del vi polièdrica perquè els professionals tinguin una visió global, des dels aspectes més tècnics fins a aquells aspectes que tenen a veure amb altres facetes de la professió, com pot ser el mateix servei.

 

SAPIENS DEL VI

El Sapiens del Vi és una obra que pretén, mitjançant una visió holística i completa, interconnectar tot el coneixement disponible al voltant del món del vi, des del cultiu del raïm fins a les reaccions fisiològiques que un comensal té en degustar un vi. Ferran Centelles es converteix en l’ambaixador d’aquesta obra impressionant que s’explica en cada un dels esdeveniments que organitzem al Wine Tour.

La gran diferència entre aquesta obra i altres de la mateixa temàtica és que s’articula a partir del mètode Sapiens: un mètode d’estudi i plasmació de coneixements desenvolupat per l’equip d’elBullifoundation, que guia i fonamenta aquesta col•lecció.

El Sapiens del Vi per a la restauració gastronòmica pretén respondre al què, al quan, al com, al per què i a l’on pel que fa a la relació del vi amb la restauració gastronòmica.

 

sapiens del vino

 

RUTA WINE TOUR

El Wine Tour, de moment, ha visitat les denominacions d’origen següents:

Si no vols perdre’t les properes visites amb Ferran Centelles
segueix-nos a Twitter, en LinkedIn i YouTube.